Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Ξυλομπογιές

Ξυλομπογιές- Χρωματιστά μολύβια

Οι καλύτερες ξυλομπογιές!

Πάντα μας προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών , ανεξάρτητα αν είναι επαγγελματικά, σχολικά, ακουαρέλες, σε μεταλλικό κουτί ή ανα κομμάτι!


 

Total 1.39 €

κανονική τιμή 9.49 €

Total 8.29 €κανονική τιμή 97.90 €

Total 89.90 €κανονική τιμή 10.99 €

Total 8.79 €κανονική τιμή 19.49 €

Total 15.99 €κανονική τιμή 9.69 €

Total 7.99 €κανονική τιμή 9.69 €

Total 7.99 €κανονική τιμή 4.89 €

Total 3.99 €

κανονική τιμή 7.55 €

Total 5.99 €

κανονική τιμή 18.31 €

Total 15.99 €κανονική τιμή 89.90 €

Total 77.90 €κανονική τιμή 62.90 €

Total 55.90 €κανονική τιμή 32.90 €

Total 27.90 €κανονική τιμή 269.00 €

Total 259.00 €κανονική τιμή 11.29 €

Total 8.99 €κανονική τιμή 2.49 €

Total 1.99 €κανονική τιμή 4.99 €

Total 3.99 €κανονική τιμή 15.99 €

Total 12.99 €


Ξυλομπογιές ή Χρωματιστά μολύβια- ένα κλασικό που διαρκεί!

 

Αυτά τα χρώματα είναι καταπληκτικά για όλοι οσι θέλουν να ζωγραφίζουν έξω από το ατελιέ τους διότι αρκεί μόνο να βάζετε ένα μπλοκ χαρτί και σετ ξυλιμπογιές στην τσάντα σας και θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργίσετε ένα υπέροχο έργο. Επισής είναι ιδανικά και για όλοι που δεν τους αρέσει το χάος, τα μπουκαλάκια με νερό, τα μέσα και δεν υπάρχει κίνδυνος ότι το χρώμα θα χύσει και δεν έχει επιβλαβείς οσμές. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η υπομονή. Οι ξυλομπογιές αργά αλλά και προσεκτικά καλύπτουν τις επιφάνειες , άλλη η ρύθμιση των αποχρώσεων τους στο χαρτί είναι μια αξέχαστη απόλαυση.

 

Ένα σχετικά νέο προϊόν το οποίο έχει ξαναγυρίσει οι ξυλομπογιές μεταξύ των ζωγράφων είναι οι ξυλομπογιές ακουαρέλας. Αν έχετε ακούσει για αυτές αλλά αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι- τότε βρίσκεστε στην σωστή θέση. Οι ξυλομπογίες αυτές με την πρώτη ματιά μοιάζουν με τις κανονικές ξυλομπογιές αλλά η μαγεία συμβαίνει όταν παίρνετε πινέλο και νερό. Όταν βάζετε νερό στο μέρος που το έχετε βάψει με αυτές τις ξυλομπογιές, θα δείτε πως τα χρώματα γίνονται πιο έντονα και φαίνονται σαν τα πραγματικά ακρυλικά χρώματα. Το έργο σας θα πάρει μια μοναδικότητα και πρωτοτυπία χάρη στον συνδυασμό των ξυρών και υγρών μερών του σχεδίου-ένα παιχνίδι έντασης και αντίθεσης. Απλά μην ξεχνάτε ότι όταν χρησιμοποιείτε νερό, χρησιμοποιήστε και παχύτερο χαρτί ακουαρέλας.

Υπάρχουν πολλές μάρκες που προσφέρουν ξυλομπογιές ακουαρέλας αλλά οι ξυλομπογιές ακουαρελάς faber castell είναι τα καλύτερα επειδή είναι μαλακά, πλούσια χρώματα με εξαιρετική αντοχή στη φωτεινότητα.

Όταν μιλάμε για τις κλασικές ξυλομπογιές είναι γνωστό ότι δεν είναι όλες της ίδιας ποιότητας. Η ποιότητα φαίνεται από το ξύλο αλλά και από το συνδετικό υλικό και την αντοχή των χρωστικών ουσιών που βρίσκονται στην καρδία της ξυλομπογιάς. Πως να μάθετε για την ποιότητα των ξυλομπογιών; Εκτός από την ετικέτα η οποία είναι τυπωμένη στην συσκευασία (σχολικές, επαγγελματικές ή καλλιτεχνικές), η τιμή των ξυλομπογιών θα σας πει πολλά για την ποιότητα. Polychromos  και τις faber castell ξυλομπογιές είναι μια σειρά ξυλομπογιών υψηλής ποιότητας και με τιμή από την οποία θα ζαλίζεστε αλλά θα ζαλιστείτε επίσης και από τα έργα τέχνης που έγιναν με την χρήση τους. Ζωντανά χρώματα, σκληρή και καθαρή χρωστική ουσία , διαφορετικές αποχρώσεις-ποιότητες που θα Σας κάνουν να επενδύσετε αμέσως. Αυτές οι επαγγελματικές ξυλομπογιές ζωγραφικής θα τις βρείτε στην προφορά μας.

 

Πολύ συχνά ορισμένες σειρές ξυλομπογιών έρχονται σε μια αποκλειστική και ενδιαφέρουσα συσκευασία. Ξυλομπογιές σε μεταλλικό κουτί αποτελεί ένα καταπληκτικό δώρο για τους λάτρεις της ζωγραφικής με ξυλομπογιές οποιασδήποτε ηλικίας, επειδή το κουτί θα σας μείνει για πάντα και οι ξυλομπγιές μπορείτε να τις αγοράσετε σε κάθε στιγμή. Σε συνδυασμό με μάνταλα και βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες, οι ξυλομπογιές θα ανοίξουν την πόρτα των καρδιών όλων των γυναικών στον πλανήτη.

 

Στο blog μας έχουμε ήδη γράψει σχετικά με το θέμα αυτό. Διαβάστε εδώ.

ZTY2MzA4