Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πάστες δόμησης

Παστες δομησης

 

► Η βαρεμάρα δεν είναι δυνατή με τον καμβά

Για αυτόν το λόγο έχουμε στην προσφορά μας τα τζελ και τις πάστες δόμησης που θέλει κάθε καλλιτεχνης

Σήμερα σε καταπληκτική τιμή από 1,79 €

Ποιο προϊόν θα είναι δικό σας;

 


κανονική τιμή 6.99 €

Total 6.79 €κανονική τιμή 7.99 €

Total 6.79 €

κανονική τιμή 13.99 €

Total 11.49 €κανονική τιμή 14.49 €

Total 12.99 €
 

Πάστες δόμησης και ακρυλικά τζελ


Χρησιμοποιήστε τα για ζωγραφική ή για χόμπι-Θα σας εξηγήσουμε πως!

Τόσο στη ζωγραφική όσο και στις τεχνικές χόμπι οι πάστες δόμησης και τα ακρυλικά τζελ είναι πολύ σημαντικά αξεσουάρ που μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το ακρυλικό χρώμα και επομένως εμπλουτίζετε τα έργα σας με νέα και μοναδικά εφέ ανακούφισης. Οι ακρυλικές πάστες παράγονται σε διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές πυκνότητες και δομές. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μαζί με τα στένσιλ ως εξαρτήματα για ντεκουπάζ, scrapbooking, σε ξύλινες κουτές και σε πολλούς παρόμοιους τρόπους διακόσμησης αντικειμένων για τον εσωτερικό χώρο σας.

Πάστες δόμησης και gel medium σε καμβά

Αν θέλετε στον πίνακα σε καμβά σας να προσθέσετε ανακουφίσεις και να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι με επίπεδες και προεξέχουσες επιφάνειες τότε μπορείτε να το αποκτήσετε αυτό με αυτά τα προϊόντα. Η κύρια διαφορά μεταξύ των παστών και των τζελ είναι στο χρώμα- η πάστα είναι λευκή και όταν είναι στο βάζο και όταν στεγνώσει (αν και υπάρχει και σε διάφορα χρώματα για χρίση ως διακόσμηση) , ενώ το τζελ είναι επίσης λευκό αλλά όταν στεγνώσει στις επιφάνειες γίνεται εντελώς διάφανο. Οι πάστες και τα τζελ εφαρμόζονται στο καμβά με μια σπάτουλα ζωγραφικής. Ο τρόπος εφαρμογής εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να κάνετε κύματα με ελαφρές κινήσεις ή να δημιουργήσετε μια ανώμαλη επιφάνεια. Προσθέστε λίγο άμμο ή σκόνη και απολαύστε στις μοναδικές δομές.

Χόμπι πάστες

Στην αγορά θα βρείτε πολλά είδη παστών. Το Pentart είναι η πιο γνωστή μάρκα που βγάλει κάθε φόρα νέα προϊόντα σε αυτό το θέμα και έχουμε πάστες με εφέ γρασίδι, πέτρες, μεταλικ, Fiber πάστα με ίνες, πάστα για στένσιλ η οποία είναι πολύ μαλακή, πάστα κεριού, αλλά και πολλές άλλες πάστες και τζελ που μπορείτε να τα εμπλουτίσετε προσθέτοντας χρώμα, σκόνη, χρωστικής ουσίας ή πούλιες. Χρησιμοποιήστε τις σε χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, μέταλλο, γυαλί - είναι κατάλληλες για σχεδόν όλα τα υποστρώματα, όπως και τα ίδια τα ακρυλικά χρώματα.

Μην φοβάστε να τις χρησιμοποιήσετε! Απλά να έχετε στο μυαλό ότι όλα τα ακρυλικά προϊόντα μπορούν να αναμειχθούν με νερό και μεταξύ τους, αλλά μόνο όταν εντελώς στεγνώσουν τότε μπορείτε να δουλεύετε πάνω τους με χρώματα που είναι σε άλλες βάσεις (όπως λαδομπογιές πάστα κηρού κτλ. ).


Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες χρήσιμες συμβουλές στο blog μας και να βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες!

NzQ3Nzh