Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πινέλα ζωγραφικής » Σετ πινέλων ζωγραφικής

Σετ πινέλα ζωγραφικής

Σετ πινέλα ζωγραφικής - η πιο οικονομική επιλογή για όλες τις καλλιτεχνικές ψυχές!
κανονική τιμή 23.50 €

Total 20.90 €

προσφορά


κανονική τιμή 11.29 €

Total 8.59 €

κανονική τιμή 58.90 €

Total 49.90 €κανονική τιμή 5.99 €

Total 4.79 € 

Total 13.99 €

 

Total 13.99 €κανονική τιμή 4.59 €

Total 3.89 €

κανονική τιμή 7.19 €

Total 6.19 €κανονική τιμή 10.29 €

Total 8.59 €

κανονική τιμή 8.49 €

Total 7.19 €

κανονική τιμή 19.90 €

Total 16.99 €κανονική τιμή 18.49 €

Total 14.99 €κανονική τιμή 17.99 €

Total 14.99 €
Τέλεια επιλογή σετ πινέλα ζωγραφικής για καλλιτέχνες, παιδιά και αρχαίοι ζωγράφοι!

Ενδιαφέρεστε για σετ πινέλα ζωγραφικής; Ψάχνετε για στρόγγυλα και πινέλα πλακέ σε σετ; Σας προσφέρουμε τεράστια ποικιλία σετ πινέλων όλων των γνωστών ευρωπαϊκών εργοστασίων για κάθε ένας από έσας. Έχουμε φροντίσει να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτητές σας!

Τα σετ πινέλα ζωγραφικής είναι πολύ πρακτικά επειδή έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Η αγορά μεμονωμένων τεμαχίων τείνει να είναι πιο ακριβή. Τα πρακτικά πινέλα ζωγραφικής είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ζωγράφος. Από αυτά σας συνιστούμε τα κλασικά πινέλα royal langnickel. Είναι υψηλής ποιότητας και είναι ένα ποιοτικό σετ ιδανικό για αρχάριους, επαγγελματίες ή φοιτητές. Επιλέγοντας σετ πινέλα ζωγραφικής  επίσης συνδυάζετε ποιότητα με οικονομία.

Στην προσφορά μας θα βρείτε επίσης και σετ με 3, 8, 5 και 12 πινέλα ζωγραφικής όλοι με άριστη ποιότητα. Σε όλα τα σετ θα βρειτε πινέλα με διαφορετικά σχήματα, στρόγγυλα, πλακέ, βενταλία, filbert, γλώσσα γατάς και άλλα. Όλα έχουν φυσικές ή συνθετικές ίνες, λακαρισμένη λαβή και λαβή ινών από αλουμινίου. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και το παιδικά σετ με πινέλα ζωγραφικής με εξαιρετική ποιότητα. Τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν.

Αν θέλετε να δημιουργείτε ιδικά εφέ και να αποκτήσετε ενδιαφέρον αποτελέσματα σας προσφέρουμε και σετ πινέλα σφουγγάρι. Το κάθε σετ περιέχει πινέλα σφουγγάρια με διαφορετικά μεγέθη και μετά από την χρήση πλένονται πολύ εύκολα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.

Κατά την επιλογή των πινέλων, αποφασίστε τι ακριβώς χρειάζεστε πριν πάτε για ψώνια, για να μην καταλήξετε με τα λάθος εργαλεία, με μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα, λόγω τις μεγάλης ποικιλίας που προσφέρεται. Όταν αγοράσετε τα κατάλληλα εργαλεία μην ξεχάσετε πόσο κόπο κάνατε να τα βρείτε, αυτό θα σας δώσει θέληση και υπομονή να τα περιποιηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο.

ZjFkNjIwN2