Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χρώματα ακουαρέλας

Ακουαρέλες- υδατογραφία

Θέλετε να δοκιμάσετε τη ζωγραφική με ακουαρέλα; Πριν ξεκινήσετε, διαβάστε τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα χρώματα ακουαρέλας >>> 

Πάρτε έμπνευση και από το βίντεο παρακάτω! ▼ 
κανονική τιμή 11.29 €

Total 8.59 €κανονική τιμή 29.90 €

Total 19.90 €

κανονική τιμή 16.49 €

Total 11.79 €κανονική τιμή 4.99 €

Total 1.99 €κανονική τιμή 4.49 €

Total 3.69 €

προσφορά
κανονική τιμή 16.49 €

Total 15.49 €κανονική τιμή 3.29 €

Total 2.79 €

προσφορά
κανονική τιμή 17.49 €

Total 14.29 €κανονική τιμή 11.79 €

Total 10.29 €κανονική τιμή 6.69 €

Total 5.19 €προσφορά


κανονική τιμή 17.49 €

Total 14.49 €

κανονική τιμή 17.49 €

Total 14.49 €κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €

κανονική τιμή 19.90 €

Total 17.49 €

κανονική τιμή 57.90 €

Total 53.90 €κανονική τιμή 39.90 €

Total 36.90 €κανονική τιμή 42.90 €

Total 39.90 €κανονική τιμή 26.90 €

Total 22.90 € 

Γιατί να επιλέξετε χρώματα ακουαρέλας;

Λένε ότι όποιος έχει αγαπήσει την ζωγραφική κάποια στιγμή θα δοκιμάσει και την ακουαρέλα τεχνική. Τα χρώματα ακουαρέλας είναι επίσης γνωστά και ως νερομπογιές και υδατογραφία. Το νερό είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία στη ζωγραφική. Οι ακουαρέλες είναι ένα μείγμα ορεκτικού, ζωικού και συνθετικού χρώματος και συνθέτη (αραβικό γόμα ή γλυκερίνη) που εύκολα αραιώνεται στο νερό. Χάρη σε αυτό είναι γνωστές. Σε αντίθεση με τα ακρυλικά, δεν έχουνε τόσο καλή δυνατότητα κάλυψης της επιφάνειας. Αν τις χρησιμοποιείτε, όμως, σε επιστρώματα σε έναν πίνακα θα έχετε καινούργιες αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα ακουαρέλας σας επιτρέπουν να δημιουργείτε τραγανή, ακόμα και σχεδόν διαφανή κομμάτια.

Πώς ζωγραφίζω με ακουαρέλα;


Η ζωγραφική με ακουαρέλα σας δίνει πολλές δυνατότητες. Επίσης σας δίνει και δυνατότητα αραίωσης του χρώματος με νερό; Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να ξέρετε πόσο ακριβώς νερό χρειάζεστε για να διαλύσει το χρώμα. Για παράδειγμα, ασθενές διάλυμα μελάνης μεταδίδει περισσότερο φως στο χαρτί. Τα ποιοτικά χρώματα ακουαρέλας μπορούν να βρεθούν σε διάφορες μορφές. Μερικοί αγαπούν να είναι σε κύβους αλλά θα αγαπήσετε πολύ τις πρακτικές ακουαρέλες σε σωληνάρια.

Σετ ακουαρέλας από διαφορετικές μάρκες

Στην προσφορά μας θα βρείτε απάντηση για όλες τις ερωτήσεις των πελατών μας όταν πρόκειται για την επιλογή των ακουαρελών. Αν ψάχνετε για χρώματα ακουαρέλας, αλλά θέλετε να έχετε όλες τις αποχρώσεις σε ένα μέρος, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα σετ ακουαρέλας . Σας συνιστούμε τα σετ ακουαρέλας umton με καταπληκτική ποιότητα και τιμή. Έχετε και την ευκαιρία επιλογής στα σετ από 10 έως 36 κομμάτια χρωμάτων. Φανταστείτε μόνο το ευρύ πεδίο εφαρμογής αυτών των χρωμάτων!Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, τότε σίγουρα θα σας ενδιέφερε να δοκιμάστε και τις ακουαρέλες της μάρκας Faber Castell - αποδεδειγμένη ποιότητα και μάρκα. Χωρίς δισταγμό , τις μπεστ σέλερ ακουαρέλες είναι τα white nights- σε σετ 12 - 24 τεμαχίων είτε σε σωληνάρια είτε σε κύβους.Ποιες θα διαλέξετε;

Πρακτικές νερομπογιές για παιδιά!

Τα παιδιά λατρεύουν την ζωγραφική με ακουαρέλα! Είχαμε και αυτό στο μυαλό όταν φροντίζαμε να εκπληρώσουμε όλες τις καλλιτεχνικές σας ανάγκες.Αν έχετε κουραστεί να βλέπετε τους τοίχους σας ζωγραφισμένους από τα παιδιά σας, τότε τσεκάρετε αν το χαρτί θα τους αποσπάσει την προσοχή τους. Νερομπογιές+χαρτί σημαίνει πολλές ώρες διασκέδασης για τα παιδιά σας. Χάρη στη ζωγραφική με νερομπογιές για παιδιά, θα δείτε πως αυτά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους. Η προσοχή σας αξίζει ιδιαίτερα στα χρώματα ακουαρέλας Koh i noor, που είναι ποιοτικά και με ανεπιτήδευτη χρήση. Τα πολύχρωμα και φωτεινά χρώματα νερού θα φέρουν τη χαρά στα παιδιά σας.

 

Μπλοκ χαρτιά για χρώματα ακουαρέλας


Τα ποιοτικά χρώματα ακουαρέλας απαιτούν και ποιοτικό χαρτί που θα ταιριάζει καλά με τις ακουαρέλες. Όταν θα διαλέγετε το χαρτί θα πρέπει να έχετε στο νου να μην έχει ξεχωριστή δομή, να είναι απορροφητικό και να έχει επαρκή λεπτότητα.Το κανονικό μπλοκ χαρτί δεν θα εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις αυτές. Για αυτό αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με τις ακουαρέλες τότε σίγουρα χρειάζεστε το μπλοκ ακουαρέλας. Το Arches είναι γνωστό με την υψηλή ποιότητα του, θα διατηρήσει τη φυσική αδιαφάνεια και θα αφήσει όμορφα και πλούσια χρώματα. Προσφέρουμε διαφορετικά μεγέθη. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αν θέλετε να μάθετε και περισσότερα πράγματα για τις ακουαρέλες ρίξτε μια μάτια και στο blog μας.

 

OWRkZDR