Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

καλλιτεχνικά χρώματα Schmincke


 

  

  

  

 


Αξεσουάρ τέχνης Schmincke

"Προσπαθούμε για το καλύτερο". Αυτό είναι το σύνθημα που επινοήθηκε πριν από πολλά χρόνια από τους ιδρυτές της εταιρίας Schmincke & Co., ο κ. Hermann Schmincke και ο Josef Horadam. Από το 1881, το εργοστάσιό τους έγινε σταδιακά ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα στον κόσμο για καλλιτέχνες.

Schmincke Horadam - το κύρος των επαγγελματιών ζωγράφων - υδατογραφιστών

Η μάρκα Schmincke πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για περισσότερα από 130 χρόνια. Οι εξαιρετικές χρωστικές και οι μοναδικές ιδιότητες συνδέονται ιδιαίτερα με τα χρώματα ακουαρέλας Schmincke. Ο Horadam, από τον οποίο ονομάζονται αυτές οι εξαιρετικές ακουαρέλες, ήταν επίσης γνωστός για τα εξαιρετικά κοκκώδη χρώματα Schmincke super granulating.

Schmincke Mussini και άλλα καλλιτεχνικά κεράσματα

Αν προτιμάτε παραδοσιακό υλικό τέχνης, τότε οι λαδομπογιές Mussini σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Κατά την κατασκευή των αξσεουάρ ζωγραφικής, Schmincke τηρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα και διαδικασίες που έχουν μάθει από έμπειρους ακαδημαϊκούς ζωγράφους σε όλο τον κόσμο. Άλλα γνωστά χρώματα Schmincke περιλαμβάνουν ακρυλικά χρώματα φοιτητικής ποιότητας Schmincke Akademie και την επαγγελματική σειρά Schmincke PRIMAcryl. Οι λάτρεις του Airbrush τους αρέσει να επιλέγουν από μια μεγάλη γκάμα αεροχρωμάτων Schmincke. Η ARTMIE συνιστά αυτή τη μάρκα αξεσουάρ τέχνης σε όποιον θέλει να προχωρήσει και να ανακαλύψει αξεσουάρ σαν όνειρο.

NzI2ZGQzZ