Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής » Καβαλέτο δαπέδου

Καβαλέτα ζωγραφικής / Καβαλέτο δαπέδου

► Χρειάζεστε καβαλέτο ζωγραφικής δαπέδου;

Εμείς ξέρουμε ακριβώς και ποιον τύπο θέλετε.

A-τύπος, H-τύπος, μεγάλο ή με πλάκα ζωγραφικής και χώρο για αποθήκευση!

Ρίξτε μια ματιά σε πιο μεγάλη προσφορά καβαλέτων στην Ελλάδα▼


Price before discount 22.90 €

Total 12.60 €

νέο
discount 45 %


κανονική τιμή 20.49 €

Total 16.99 €κανονική τιμή 165.00 €

Total 139.00 €

κανονική τιμή 165.00 €

Total 143.00 €κανονική τιμή 32.90 €

Total 29.90 €κανονική τιμή 71.90 €

Total 61.90 €

κανονική τιμή 49.90 €

Total 39.90 €
 

Αν περνάτε περισσότερο χώρο στο ατελιέ σας τότε χρειάζεστε πιο μεγάλο και πιο σταθερό καβαλέτο ζωγραφικής. Κάθε επαγγελματίας καλλιτέχνης πρέπει οπωσδήποτε να το έχει στο στούντιο του. Πρόκειται για το καβαλέτο επιδάπεδου ή δαπέδου. Μην διστάσετε και επιλέξετε τα καβαλέτα αυτά. Τα έργα σας τα αξίζουν! Τα καβαλέτα αυτά θα ικανοποιήσουν όλες τις κατηγορίες καλλιτεχνών, από αρχάριους έως επαγγελματίες. Χρησιμοποιούνται πολλές φόρες και στα κολέγια ως ακαδημαϊκά καβαλέτα ζωγραφικής. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσουν και ως βάση ζωγραφικής για το εσωτερικό χώρο, όπου μπορείτε να ομορφύνετε το εσωτερικό με καλλιτεχνικές διακοσμήσεις. Επίσης είναι κατάλληλа και για κάθε είδους ζωγραφικής, παρουσίασης και έκθεσης έργων.

Γιατί να διαλέξετε το καβαλέτο δαπέδου;

Το καβαλέτο δαπέδου έχει πολύ σταθερή δομή, αρκετό βάρος και συνήθως είναι ψηλό.Είναι κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας και θα ταιριάζει τέλεια στο ατελιέ σας! 
Το δικό μας e-shop σας προσφέρει καβαλέτα σε σχήμα Α ή σε σχήμα H. Τα πρώτα Α καβαλέτα είναι τρίποδα-2 μπροστά και 1 πίσω. Αυτό το σχήμα τριγώνου βολεύει στην χρήση και στην αποθήκευση επειδή το πισινό πόδι έρχεται μπροστά και κλίνει για μην σας τρώει πολύ χώρο. Τα Η καβαλέτα έχουν συνήθως μια ισχυρή βάση που τους κάνει πιο ανθεκτικά από τα καβαλέτα A. Στην προσφορά μας μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους και μεγέθη στα καβαλέτα ξύλινα ζωγραφικής αλλά και σε διαφορετικά χρώματα. Αν έχετε μικρός καλλιτέχνης στο σπίτι έχουμε και παιδικό καβαλέτο ζωγραφικής. Το πολύ σημαντικό είναι ότι αυτά τα καβαλέτα σας επιτρέπουν να ζωγραφίζετε από όρθια ή καθιστή θέση!


Θυμηθείτε ότι η επιλογή του σωστού καβαλέτου είναι μια σημαντική απόφαση για οποιονδήποτε καλλιτέχνη!

YTFkNmUyYm