Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χόμπυ χρώματα » Χρώματα για γυαλί

Χρώματα για γυαλί
κανονική τιμή 44.90 €

Total 37.50 €

κανονική τιμή 7.59 €

Total 7.29 €
Ζωγραφική σε γυαλί-το νέο σας χόμπι!

Δώστε ζωή στην παλιά σας γυάλινη επιφάνεια χρησιμοποιώντας χρώματα για γυαλί. Παρόλο που σήμερα η αγορά προσφέρει διάφορα χρώματα όπως τα ακρυλικά για ζωγραφική σε γυαλί, για ακόμη καλύτερο και διαρκές αποτέλεσμα σας προσφέρουμε τα χρώματα γυαλιού που έχουν σχεδιαστεί ιδικά για την τεχνική αυτή. Χάρη στην τεχνική αυτή θα φτιάξετε νέα αντικείμενα για το σπίτι σας ή ακόμη και τέλεια δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το γυαλί έχει μια λεία επιφάνεια, έτσι η πρόσφυση του χρώματος είναι λίγο δύσκολη. Επομένως, θα πρέπει να κρατήσετε το γυαλί οριζόντια μέχρι να στεγνώσει το γυάλινο αντικείμενο.

Η ζωγραφική στο γυαλί όπως είπαμε απαιτεί ένα συγκεκριμένο χρώμα. Έχετε μια επιλογή από χρώματα που διαφέρουν τόσο ως προς τη σταθεροποίηση όσο και ως προς την αραίωση. Ορισμένα χρώματα γυαλιού στεγνώνουν στον αέρα για αρκετές ημέρες. Πολύ δημοφιλή είναι τα χρώματα που για την σταθεροποίηση τους θέλουν ψήσιμο στο φούρνο. Έτσι τα διακοσμημένα αντικείμενα θα είναι πιο ανθεκτικά. Ωστόσο, και τα δύο είδη χρωμάτων έχουν δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά. Το μειονέκτημα των χρωμάτων που ψήνονται είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε αντικείμενα που μπορούν να αντέξουν θερμοκρασίες μέχρι 160 ° C. Για αυτό εάν θέλετε να διακοσμήσετε ένα αντικείμενο που δεν μπορεί να χωρέσει ή να μεταφερθεί στον φούρνο, μπορείτε να στεγνώσετε τα σχέδιά σας με πιστολάκι μαλλιών ή στον αέρα.

Το χρώμα για γυαλί παράγεται σε πλούσια χρωματική ποικιλία. Τα χρώματα αυτά μπορούν επίσης να αναμιχθούν μεταξύ τους και έτσι μπορείτε να πάρετε ένα χρώμα που δεν το έχετε στην παλέτα σας. ένα καλό πράγμα στην ζωγραφική σε γυαλί είναι το γεγονός ότι η επιφάνεια που ζωγραφίζετε δεν απορροφά τη βαφή. Όσο και χρώμα να βάζετε αυτό θα παραμένει στην επιφάνεια. Έτσι, επιλέξτε προσεκτικά το μέγεθος του χρώματος. Για τους αρχάριους με την τεχνική αυτή συνιστούμε προσεκτικά να διαλέξουν μια επίπεδη γυάλινη επιφάνεια που είναι ευκολότερη για ζωγραφική σε σύγκριση με, για παράδειγμα, τα γυάλινα γυαλιά. Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιγράμματα για γυαλί. Επομένως, θα χρειαστείτε περιγράμματα σε σωληνάρια για να επισημάνετε τα περιγράμματα στο γυαλί για να απλοποιήσετε τη διαδικασία ζωγραφική σε γυαλί.

 

Αν δεν θέλετε να ψωνίζετε μεμονωμένα χρώματα για γυαλί, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σετ χρώματα γυαλιού και ακρυλικά χρώματα για γυαλί. Τα σετ είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για όσους θέλουν να κάνουν τη ζωγραφική στο γυαλί πιο εύκολη κάνοντας μια καλή και ολοκληρωμένη επιλογή. Σας προτείνουμε τα χρώματα vitrail. Το χρώμα Vitrail θα σας εντυπωσιάζει με τις πλούσιες και έντονες αποχρώσεις. Επίσης παραμένουν όμορφα και καθαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι αρκετά ανθεκτικά στον ήλιο.

Μην ξεχάσαμε και τα παιδιά που λατρεύουν την ζωγραφική σε γυαλί. Για αυτούς στην προσφορά μας θα βρείτε ιδικά παιδικά χρώματα για γυαλί. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει τη ζωγραφική σε γυαλί.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το blog μας.

OWVmNWY3Mz