Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Ακρυλικά χρώματα » Βοηθητικά μέσα για ακρυλικά

Μέσα για ακρυλική προετοιμασία
κανονική τιμή 2.69 €

Total 1.99 €κανονική τιμή 6.79 €

Total 5.69 €

κανονική τιμή 22.90 €

Total 20.49 €

κανονική τιμή 8.79 €

Total 6.49 €
Για κάθε καλλιτέχνη, ο κόσμος αποτελεί το τέλειο μέσο. Κάθε ύφασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να προσαρμοστεί για να δημιουργήσει ένα τέλειο έργο τέχνης. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα medium για ακρυλικά που κάνουν αυτό το προσαρμόσιμο ακρυλικό χρώμα ακόμα πιο δυναμικό και ελκυστικό. Ελάτε να εξερευνήσετε μαζί μας τα μέσα προετοιμασίας για όλα τα ακρυλικά χρώματα! Σας προσφέρουμε την ευρύτερη γκάμα ακρυλικών μέσων που σίγουρα θα σας εμπνεύσει. Το gel medium για ακρυλικά είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός μοναδικού φινιρίσματος στα έργα τέχνης. Αυξάνει την διαφάνεια των ακρυλικών χρωμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κόλλα για όλα τα υλικά.
Κατά την ζωγραφική με ακρυλικά μπορείτε να αναμίξετε τα ακρυλικά χρώματα μεταξύ τους για να αποκτήσετε νέες αποχρώσεις. Αν θέλετε ναι αραιώνεται τα χρώματα και να πάρετε τέλεια γλασαρισμένη επιφάνεια χωρίς να επιμηκύνει το χρόνο στεγνώματος τότε σας προτείνουμε το διαλυτικό χρώματος. Από την άλλη πλευρά αν θέλετε να αυξάνετε τον χρόνο στεγνώματος των ακρυλικών χρωμάτων δοκιμάστε το επιβραδυντικό ακρυλικού χρώματος. Για να αλλάξετε τη δομή, συνιστάται να δοκιμάσετε το pouring medium για να δημιουργήσετε ειδικά υγρά αποτελέσματα. Επίσης σας επιτρέπει το χρώμα να ρέει ευκολότερα στην επιφάνεια .Ανακατεύεται με τα χρώματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί κυτταρικά εφέ και μειώνει τα σκασίματα. Δεν μειώνει το χρόνο στεγνώματος και δεν αλλάζει το χρώμα. Έχουμε επίσης και ακρυλικό βερνίκι που μπορείτε να το βρείτε και σε σπρέι που σας δίνει εγγύηση για την καλύτερη προστασία των ακρυλικών πινάκων σας. Φτάνει μόνο να το βάλετε όταν τελειώσετε τα έργα σας θα μείνουν για πάντα με φρέσκα χρώματα.

ODlkNGF