Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πινέλα ζωγραφικής » Πινέλα πλακέ

Πινέλα πλακέ

Πινέλα πλακέ σε διάφορα σχήματα για ζωγραφική σε διαφορετικές επιφάνειες με όλα τα μέσα τέχνης!


κανονική τιμή 11.29 €

Total 8.59 €

κανονική τιμή 5.99 €

Total 5.29 €

προσφορά
κανονική τιμή 4.85 €

Total 4.29 €

προσφορά
προσφορά
προσφορά
κανονική τιμή 17.49 €

Total 13.99 €

κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €

κανονική τιμή 19.90 €

Total 17.49 €κανονική τιμή 19.90 €

Total 17.49 €κανονική τιμή 5.99 €

Total 4.99 €κανονική τιμή 26.90 €

Total 22.90 €κανονική τιμή 11.99 €

Total 10.49 €

κανονική τιμή 1.89 €

Total 1.49 €


Αν είστε επαγγελματίας ζωγράφος σίγουρα σας είναι γνωστό ότι η επιλογή πινέλου ζωγραφικής εξαρτάται από την τεχνική με την οποία ζωγραφίζετε αλλά και από τις κινήσεις και τις γραμμές που θέλετε να δείτε στον καμβά. Αν έχετε ήδη αποφασίσει ποια είναι η τεχνική σας τότε θα ψάξετε για μια συγκεκριμένη συλλογή επαγγελματικών πινέλων ζωγραφικής.


Σε αυτή τη κατηγορία προσφέρουμε πινέλα πλακέ. Αυτά τα πινέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές τεχνικές. Συνήθως θα σας είναι χρήσιμα για σχηματισμό πιο χοντρών γραμμών, για να γεμίσετε με χρώμα μεγαλύτερες επιφάνειες και είναι ιδανικά για λουστράρισμα. Η καλύτερη βάση για αυτά τα πινέλα είναι επίπεδες επιφάνειες. Τα πινέλα πλακέ μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορετικά σχήματα. Δεν πρέπει να τα ψάξτε αλλού. Σας τα προσφέρουμε εμείς!

.


Το πινέλο γλώσσα γάτας είναι ιδανικό για ζωγραφική με ακρυλικά και λαδομπογιές. έχουν το λεγόμενο καλλιγραφικό αποτέλεσμα στον καμβά και είναι καλά όταν θέλετε οι κινήσεις σας να είναι σύντομες και γρήγορες φαίνονται ξεκάθαρα. Το πινέλο έχει επιμηκυμένη μύτη οπότε το αποτέλεσμα είναι σαν να ζωγραφίζετε με κλασικό πινέλο.
Τα πινέλα βεντάλια έχουνε ίνες ίσιες και διανεμημένες ακριβώς όπως μία βεντάλια, ενώ η χρήση τους συνιστάται για λείανση άκρων και συνδυασμό διαφορετικών επιφανειών.Μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε για ζωγραφική με ακρυλικά, χρώματα ακουαρέλας, τέμπερες ή γκουας. Το σχήμα του πινέλου καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενδιαφέρουσα καλλιτεχνικά αποτελέσματα.
Επίσης Τα Filbert πινέλα έχουν σχήμα οβάλ και τέτοιες είναι και οι κινήσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν θέλετε πιο απαλές κινήσεις από εκείνες που δημιουργούνται με τη χρήση των πλακέ πινέλων.

Όσον αφορά το είδος των είναι και σε αυτά μπορείτε να επιλέξετε με φυσικές ή συνθετικές ίνες. Τα πινέλα με φυσικές ίνες είναι λίγο πιο ακριβά και για αυτό πρέπει να είστε προσεκτική με την φροντίδα τους.
Σας βοηθήσαμε με την επιλογή σας; Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες των πινέλων μας και σίγουρα θα βρείτε την κατάλληλη μάρκα και τύπο.

NmFjMzFiY