Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Total                       

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής » Καβαλέτο επιτραπέζιο

Καβαλέτα επιτραπέζια

Επιτραπέζια καβαλέτα ζωγραφικής για όλοι όσοι θέλουν να ζωγραφίζουν σε καθιστή θέση!


Το καβαλέτο ζωγραφικής είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε ατελιέ. Πάνω σε αυτό κάθε ζωγράφος τοποθετεί τον καμβά σε οποίον θα δουλεύει, προσαρμόζοντας το ύψος και την κλίση του. Το επιτραπέζιο καβαλέτο είναι τέλειο για καλλιτέχνες που αγαπάνε να δουλεύουν μέσα από το σπίτι και έχουν περιορισμένο χώρο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φοιτητές, καλλιτέχνες που αρχίζουν να ζωγράφουν αλλά και για έμπειρους ζωγράφους. Είναι καταπληκτικό για ζωγραφική και σχέδιο στο σπίτι αλλά και στο ατελιέ.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το τοποθετήσετε στο τραπέζι και είστε έτοιμοι αμέσως να αρχίζετε με την ζωγραφική. Αυτά τα ξύλινα καβαλέτα επιτραπέζια συνήθως έρχονται σε μικρότερες διαστάσεις και μεγέθη και είναι γενικά κατάλληλα για ζωγραφική σε μικρούς καμβάδες. Συνήθως σε αυτά τα καβαλέτα μπορείτε να βάλετε καμβάς ζωγραφικής μέχρι 60 cm έτσι ώστε να ταιριάζει σε εκείνους τους ζωγράφους που θέλουν να δημιουργήσουν σε μικρούς και μεσαίου μεγέθους καμβάδες και σε καθιστή θέση. Κάθε επιτραπέζιο καβαλέτο έχει απλό και λειτουργικό σχεδιασμό για να καλύψει όλες τις καλλιτεχνικές ανάγκες. Τα καβαλέτα αυτά δεν πιάνουν πολύ χώρο,και ρυθμίζονται πολύ εύκολα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καλλιτέχνη. Το πλεονέκτημα των επιτραπέζιων καβαλέτων είναι ότι μπορείτε εύκολα να τα συναρμολογήστε και βάλετε κάπου όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Όλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήθουν και ως διακοσμητικά καβαλέτα που θα μπορείτε να βάζετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες ή τους πίνακες ζωγραφικής.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει επιτραπέζια καβαλέτα όλων των διαστάσεων για για κάθε γούστο! Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας και πάρτε αυτό που σας ταιριάζει!

Njg2NmZjN