Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Ακρυλικά χρώματα

Ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής


κανονική τιμή 4.99 €

Total 3.29 €

νέο
προσφορά


νέο
προσφορά
νέο
προσφορά


νέο
προσφορά


νέο
προσφορά


κανονική τιμή 36.90 €

Total 24.50 €

νέο
προσφορά
κανονική τιμή 4.09 €

Total 2.99 €

νέο
κανονική τιμή 64.90 €

Total 59.90 €

κανονική τιμή 2.69 €

Total 1.99 €κανονική τιμή 6.79 €

Total 5.69 €κανονική τιμή 22.90 €

Total 15.79 €

προσφορά


προσφορά


κανονική τιμή 79.90 €

Total 53.90 €

προσφορά
κανονική τιμή 17.49 €

Total 11.29 €

προσφορά


κανονική τιμή 16.49 €

Total 10.79 €

προσφορά


κανονική τιμή 5.29 €

Total 3.59 €

προσφορά
κανονική τιμή 38.90 €

Total 24.90 €

προσφορά


κανονική τιμή 16.49 €

Total 15.49 €κανονική τιμή 9.99 €

Total 8.79 €

κανονική τιμή 37.90 €

Total 24.50 €

προσφορά


κανονική τιμή 24.50 €

Total 15.99 €

προσφορά


κανονική τιμή 23.50 €

Total 21.50 €

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ;

Οι λαδομπογίες κράτησαν την θέση τους για πολλά χρόνια στην αγορά των εργαλείων ζωγραφικής, αλλά στα μέσα του 20ού αιώνα ένας τρομερός αντίπαλος έφτασε στη σκηνή.Τα ακρυλικά χρώματα εντάχθηκαν στις λαδομπογιες και στις νερομπογιες ως ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα ζωγραφικής στον κόσμο. Πάντα βλέπουμε την ερώτηση  πώς να ζωγραφίζω με ακρυλικά; Αποφασίσαμε να σας δίνουμε συμβουλές οσόν αφορά το ακρυλικό χρώμα.


Τα ακρυλικά είναι με βάση το νερό, στεγνώνουν γρήγορα, δεν εξαρτώνται από τοξικούς διαλύτες και μπορούν να εφαρμοστούν σε διαφορετικές επιφανείς. Όταν στεγνώσουν τα ακρυλικά είναι ελαφριά και μόνιμα, και η επιφάνεια γίνεται ισχυρή και ευέλικτη. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε με πινέλα και με σπάτουλες και επίσης μπορείτε να τροποποιήσετε τη συνεκτικότητα τους με πάστες, gel και άλλα μέσα. Τα ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής λόγω των ιδιοτήτων της βάσης του πολυμέρου τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παχύ στρώσεις παρόμοιες με τις λαδομπογιές, αλλά μπορούν επίσης να αραιωθούν με νερό ή με μέσο και να χρησιμοποιηθούν κατά τρόπο συγκρίσιμο με τις νερομπογιές.

Το e-shop μας προσφέρει σετ ακρυλικά χρώματα και ακρυλικός μαράδόρος για κάθε ζβγραφική τεχνική ανεξάρτητα αν είστε αρχάριοι ή επαγγελματίες. Γνωρίζοντας πως τα ακρυλικά αναμειγύονται με άλλα υλικά και μέσα είναι σημαντικό για την ζωγραφική επιτυχία.

1.Μπορώ να αναμίξω λαδομπογιές με ακρυλικά;- OXI, είναι ασυμβίβαστες. Η χημεία λέει όχι.
2.Μπορώ να ζωγραφίζω με λαδομπογιές πάνω στα ακρυλικά;- Ναι, αλλά τα στρώματα των χρωμάτων μπορεί να γίνουν ασταθή επειδή οι λαδομπογιες μπορεί να μην προσκολληθούν επαρκώς στα ακρυλικά από κάτω. Επίσης, τις λαδομπογιές και τα ακρυλικά θα ανταποκρίνονται διαφορετικά στις περιβαλλοντικές συνθήκες όπως η υγρασία και η θερμοκρασία, γεγονός που θα μπορεί να προκαλέσει διαχωρισμό των στρωμάτων.
3.Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις παραδοσιακές τεχνικές λαδομπγιών με τα ακρυλικά;-Όχι τόσο πολύ. Τα ακρυλικά στεγνώνουν πιο γρήγορα από τις λαδομπογιές οπότε θα θέλετε να δουλεύετε λίγο διαφορετικά. Οι τεχνικές Wet-into-wet (υγρό χρώμα εφαρμοσμένο ή αναμειγμένο με υγρό χρώμα) είναι πιο δύσκολες με τα ακρυλικά.
4.Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις παραδοσιακές τεχνικές νερομπογιών με τα ακρυλικά;- Οι περισσότερες παραδοσιακές τεχνικές νερομπογιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα ακρυλικά, καθώς και τα δύο μέσα στεγνώνουν γρήγορα.
5. Είναι τα ακρυλικά λιγότερο μόνιμα από τις λαδομπογιές;- Φαίνεται ότι τα ακρυλικά είναι μόνιμα σαν τις λαδομπογιές. Τα ακρυλικά είναι χημικά σταθερά, αλλά όπως και τα άλλα χρώματα είναι μόνο τόσο μόνιμα όσο η επιφάνεια στην οποία είναι βαμμένα.

Αν σας άρεσει επίσης η ζωγραφική σε ξύλο έχουμε και ακρυλικά χρώματα για ξύλο. Για αυτό το θέμα Θα μάθετε περισσότερα στο blog mas.
Επικοινωνήστε μαζί μας με εμπιστοσύνη! Θα σας βοηθήσουμε ευχαρίστως και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

MGViMmI3