Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής

Καβαλέτα ζωγραφικής


κανονική τιμή 13.79 €

Total 7.59 €

νέο
Black FRIDAY


κανονική τιμή 22.90 €

Total 9.99 €

νέο
Black FRIDAY


κανονική τιμή 56.90 €

Total 39.90 €Black FRIDAY


Black FRIDAY
κανονική τιμή 20.49 €

Total 16.99 €κανονική τιμή 165.00 €

Total 139.00 €

κανονική τιμή 31.90 €

Total 29.90 €

κανονική τιμή 32.90 €

Total 29.90 €κανονική τιμή 6.99 €

Total 5.40 €

Black FRIDAY
κανονική τιμή 71.90 €

Total 61.90 €κανονική τιμή 30.90 €

Total 14.90 €

Black FRIDAY


κανονική τιμή 49.90 €

Total 39.90 €

κανονική τιμή 20.49 €

Total 14.00 €

Black FRIDAY

 

Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε καβαλέτα?

Καβαλέτα ζωγραφικής-τύποι και χαρακτηριστικά

Ανεξάρτητα αν είστε αρχάριος ζωγράφος ή επαγγελματίας πρέπει να ξέρετε ότι το καβαλέτο ζωγραφικής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή του κάθε καλλιτέχνη. Τα καβαλέτα αυτά έχουν κατασκευαστεί  για να υποστηρίζουν τους καμβάδες την ώρα που δημιουργείτε τα αγαπημένα σας έργα τέχνης. Αυτό το εργαλείο ζωγραφικής, ανάλογα με τις απαιτήσεις του καλλιτέχνη έρχεται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Σε εμάς θα βρείτε καβαλέτα ξύλινα για κάθε στυλ. Αν σας αρέσει η άνεση του σπιτιού σας τότε για εσάς είναι το επιτραπέζιο καβαλέτο. Αν λατρεύετε την ατμόσφαιρα του ατελιέ σας τότε πάρτε-το καβαλέτο δάπεδου Αλλά να θέλετε να πάρετε έμπνευση από την φύση, ταυτόχρονα βάλλοντας τις φαντασίες σας σε καμβά-το ιδανικό καβαλέτο υπαίθρου σας περιμένει.

 

Καβαλέτα ζωγραφικής-επιτραπέζια

Τα επιτραπέζια καβαλέτα ζωγραφικής είναι τέλεια για καλλιτέχνες που αγαπάνε να δουλεύουν μέσα από το σπίτι και έχουν περιορισμένο χώρο. Τα καβαλέτα αυτά δεν πιάνουν πολύ χώρο,και ρυθμίζονται πολύ εύκολα ανάλογα με τις απαιτήσεις του καλλιτέχνη. Το πλεονέκτημα τα επιτραπέζια καβαλέτα είναι ότι μπορείτε εύκολα να τα συναρμολογήστε και βάλετε κάπου όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Όλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για αρχάριους!Οι καλλιτέχνες που αγαπάνε φορητό καβαλέτο θα το λατρεύουν!

 

Καβαλέτο ζωγραφικής δαπέδου

Αν περνάτε περισσότερο χώρο στο ατελιέ ή χώρο τότε χρειάζεστε πιο μεγάλο και πιο σταθερό καβαλέτο ζωγραφικής. Αυτά τα καβαλέτα-δαπέδου έχουν πολύ σταθερή δομή, αρκετό βάρος και συνήθως είναι ψηλά. Αυτό, ‘όμως σημαίνει ότι η μεταφορά τους δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι επίσης κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας και θα ταιριάζουν τέλεια στο ατελιέ σας!

Το δικό μας e-shop σας προσφέρει καβαλέτα σε σχήμα Α ή σε σχήμα H. Τα πρώτα Α καβαλέτα είναι τρίποδα-2 μπροστά και 1 πίσω. Αυτό το σχήμα τριγώνου βολεύει στην χρήση και στην αποθήκευση επειδή το πισινό πόδι έρχεται μπροστά και σπάει για μην σας τρώει πολύ χώρο. Τα Η καβαλέτα έχουν συνήθως μια ισχυρή βάση που τους κάνει πιο ανθεκτικά από τα καβαλέτα A. Το μειονέκτημα είναι ότι παίρνουν περισσότερο χώρο και δεν είναι τόσο εύκολο να αναδιπλωθούν και να κρυφτούν.

 

Καβαλέτα υπαίθρου/εξοχής

Για όσους αγαπάνε να ζωγραφίζουν στη φύση, η καλύτερη λύση είναι τα καβαλέτα από ελαφριά υλικά όπως το αλουμίνιο με εύκολη ρύθμιση, συχνά μαζί τους πάει και τσάντα με χώρο για άλλα εργαλεία. Έχουνε και τη βάση που εύκολα προσαρμόζεται σε κάθε έδαφος για σταθερότητα.

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Πώς να διαλέξετε το ιδανικό καβαλέτο; Επισκεφτείτε το blog μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας με εμπιστοσύνη!

 

NTIzZjRlYT