ΝΕ

arr3Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να ζωγραφίσετε με χρώματα για...

Introduction » Καβαλέτο ζωγραφικής

Καβαλέτο ζωγραφικής
normal price 69.90 €

Total 62.99 €

νέο


normal price 89.90 €

Total 80.99 €

νέο
νέο


normal price 29.90 €

Total 26.99 €

νέο


νέο


normal price 132.89 €

Total 119.69 €

νέο


normal price 19.69 €

Total 17.79 €

νέο


normal price 4.99 €

Total 4.49 €

νέο


normal price 23.90 €

Total 21.59 €normal price 30.99 €

Total 27.89 €

νέο
προσφορά


προσφορά

Τα καβαλέτα ζωγραφικής κατασκευάστηκαν να κρατάνε τους καμβάδες και να τους ρυθμίζουν ώστε να βολεύει το ύψος στον καλλιτέχνη. Υπάρχουμ περισσότερα είδη, επιτραπέζια και εξωτερικά, που διαφέρουν σε υποστηρικτή του καμαβά και δυνατότητα της θέσης του. Τα καβαλέτα είναι απαραίτητα για επαγγελματίες και ούτε ένα ατελιές δε θα πρέπε να υπάρχει χωρίς να έχει τουλάχιστον ένα.

Καβαλέτο ζωγραφικής για ατελιέ

Αν έχετε πινέλα, καμβάδες, χρώματα και απλέτες, ακόμα σας λείπει το βασικό - καβαλέτο ζωγραφικής. Το καβαλέτο ζωγραφικής - τρίποδο είναι το βασικό εργαλείο για ζωγάρφους για έργα με΄σα αλλά και έξω. Αν θέλετε να να ζωγραφίζετε ένα τοποιο της πόλης σας δεν μπορείτε να κρατάτε το καμβά στα πόδοα σας. Διαλέξτε ένα καβαλέτο ποιότητας και θα σας παραδοθεί όσο πιο σύντομα γίνεται. Απολαύστε το να φτιάχνετε πανέμορφους πίνακες με φτηνά και εργαλεία ποιότητας.

Σας δίνουμε την εγγυήση ότι τα προϊόντα μας είναι ίδιας ποιότητας αλλά οι τιμές μας χαμηλότερες!

 

Καβαλέτο ζωγραφικής που θα στείλουμε στο σπίτι σας

Αν χρειάζεστε μεγαλύτερες   ποσότητες και δε θέλετε να πάτε στα μαγαζιά για να έχετε όλες τις πληροφορίες; Το E-shop μας είναι εδώ για σας, από το σπίτι, χωρίς να χάνετε καιρό, μόνο με ένα κλικ. Διαλέξτε ένα μεταλλικό ή ένα ξύλινο καβαλέτο με χαμηλότερη τιμή και χωρίς να χάνετε χρόνο.

Σε μας έχετε την εγγυήση σε ό, τι να διαλέξετε!

Καβαλέτα με προσφορά

Αφού θέλουμε να σας κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται και να σας δείξουμε πόσο διάφοροι είμαστε, έχουμε και προσφορές και εκτπώσεις. Μην χάσετε τις προσφορές μας.

YTcxN2