Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Προετοιμασία ζωγραφικής » Προετοιμασίες της βάσης

Προετοιμασίες της βάσης

 
κανονική τιμή 21.50 €

Total 17.99 €

κανονική τιμή 12.99 €

Total 11.29 €κανονική τιμή 8.99 €

Total 7.89 €
Σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, η εφαρμογή των χρωμάτων μπορεί να ονομαστεί μόνο το τελικό στάδιο της συνολικής ζωγραφικής δημιουργίας. Μερικές φορές είναι πολύ πιο σημαντικό πρώτα να προετοιμαστεί την επιφάνεια στην οποία θα εφαρμοστεί αργότερα το χρώμα.

To γκέσο /gesso είναι ένα υλικό προετοιμασίας επιφανειών για ζωγραφική ή ντεκουπάζ. Αποτελεί μία πάστα η οποία έχει την ιδιότητα να κλείνει τους πόρους του ξύλου ή καμβά και κάνει πιο εύκολη την ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος, πάνω στην επιφάνεια που δουλεύουμε. Το εφαρμόσουμε για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο υπόστρωμα, που θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε διάφορες τεχνικές όπως ζωγραφική με διαφορετικά χρώματα.
Επίσης αυτό το μέσω χρησιμοποιήθηκε στην ζωγραφική από πολύ παλιά επειδή απορροφά εύκολα όλα τα είδη χρωμάτων. Επίσης αποτρέπει την αλλαγή του χρώματος στην άλλη πλευρά και κάνει το έργο σας να διαρκεί περισσότερο. Το Gesso και το primer ζωγραφικής είναι απαραίτητη προετοιμασία για τη ζωγραφική, χωρίς την οποία οι ζωγραφικές ανάγκες όπως τα χρώματα και οι βούρτσες θα ήταν εντελώς άχρηστες. Οι καλλιτεχνικές ανάγκες με την πλήρη πολυπλοκότητά τους περιλαμβάνουν τέτοιες συγκεκριμένες προετοιμασίες. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε και gel medium που Βελτιώνει την δυνατότητα ακρυλικών να αναμνιγυόνται, τους δίνει πικνότητα και σαφήνεια και μεγαλώνει το χρόνο ξύρανσης.

OGE1M2Jl