Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής » Πινακίδες σχεδίου

Καβαλέτα ζωγραφικής / Πινακίδες σχεδίου

Πινακίδες ελευθέρου και γραμμικού σχεδίου

Αν απασχολήστε με το τεχνικό σχέδιο είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια καλή, ποιοτική και σταθερή πινακίδα σχεδίου για να μπορείτε να τοποθετήσετε τα δικά σας σχέδια τέχνης. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έκτος από την τεράστια γκάμα εργαλείων τεχνικού σχεδίου και ζωγραφική σας προσφέρει και καταπληκτικές ξύλινες πινακίδες σχεδίου. Είναι κατάλληλα για φοιτητές αρχιτεκτονικής, για φοιτητές από άλλες τεχνικές σχολές, για μηχανικούς, για σχεδιαστές ή απλώς για λάτρεις τεχνικού σχεδίου. Αυτές οι πινακίδες έχουν διάφορες διαστάσεις Α3, Α4 και μπορούν να τοποθετηθούν και σε καβαλέτο ζωγραφικής. Επίσης είναι τέλεια για όσοι θέλουν να ζωγραφίζουν σε φύση. Είναι ελαφρά και διαθέτονται χερούλι για ευκολότερη μεταφορά.

 

Οι ποιοτικές ξύλινες πινακίδες, αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βάση ζωγραφικής χάρη στην σταθερότητα τους. Είναι ιδανικά για ζωγραφική σε σκληρό χαρτόνι ή για άλλα είδη χαρτιού. Μπορείτε ήρεμα να ζωγραφίζετε με ακουαρέλες ή ακρυλικά επειδή η πιάστρα που έχουν οι πινακίδες θα κρατάει σταθερά το χαρτί κατά την διάρκεια της δημιουργίας.
Η άλλη χρίση των πινακίδων είναι και ως πινακίδα γραμμικού σχεδίου για μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολία στη σχεδίαση με γραμμές.

Αν σας αρέσει το τεχνικό σχέδιο επισκεφτείτε την σελίδα μας και μάθετε περισσότερα ενδιαφέρον πράγματα από τα blog μας.

MDcyNGY0M