Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πινέλα ζωγραφικής » Στρογγυλά πινέλα

Στρογγυλά πινέλα

 

Στρογγυλά πινέλα σε διάφορα μεγέθη και νούμερα θα βρείς κάτω!


κανονική τιμή 15.49 €

Total 13.49 €

προσφορά


κανονική τιμή 11.29 €

Total 8.59 €

προσφορά


κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €

κανονική τιμή 19.90 €

Total 17.49 €κανονική τιμή 19.90 €

Total 17.49 €

κανονική τιμή 3.29 €

Total 2.69 €κανονική τιμή 0.89 €

Total 0.69 €


Στρόγγυλα πινέλα

Υπάρχουν πολλών ειδών πινέλων ζωγραφικής για να ικανοποιήσουν το κάθε γούστο. Το κάθε ένα πινέλο κάνει την δική του δουλεία και σας βοηθάει να τραβήξετε πχ λεπτές γραμμές, να τονίσετε τις λεπτομέρειες και να δημιουργείτε διαφορετικά εφέ. Ανάλογα και με τα είδη τεχνική ζωγραφικής υπάρχουν και κατάλληλα πινέλα για απόκτηση καταπληκτικού αποτελέσματος.
Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε στρόγγυλα πινέλα για κάθε είδος χρωμάτων, σε σετ ή μονωμένα, με φυσικές ή συνθετικές ίνες. Αν σας αρέσει η ζωγραφική με χρώματα ακουαρέλας τότε πάρετε στρόγγυλο πινέλο ακουαρέλας με κορυφαία ποιότητα. Το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε επιφάνεια εξαρτάται από πόσο μεγάλο είναι το στρόγγυλο πινέλο, πόσο εύκαμπτες είναι οι τρίχες και πόσο πλάτος έχει το σώμα του πινέλου.

.


Για τους λάτρεις των λαδομπογιών έχουμε επίσης στρόγγυλα πινέλα ζωγραφικής για λάδι που τα έχουμε σε διαφορετικά μεγέθη και διαστάσεις. Λόγω της υψηλής τους ποιότητας είναι απαραίτητες στον κόσμο των καλλιτεχνών και γιατί μ' αυτά οι καλλιτέχνες βάζουν το χρώμα με τον καλύτερο τρόπο. Οι αρχάριοι μπορεί να δυσκολευτούν με την χρίση των πινέλων αυτόν αλλά με τον πάροδο του χρόνο θα μάθουν τα χαρακτηριστικά του κάθε πινέλου.

.

Πολλοί καλλιτέχνες συμφωνούν ότι αξίζει να επενδύσετε σε πινέλα. Συνήθως πρέπει να ψάχνετε για πινέλα ζωγραφικής με εύκολη χρήση για να μπορείτε να τα κρατάτε καλά κατά την ζωγραφική. Κάθε πινέλο έχει διαφορετικό μέγεθός και σχήμα της λαβής. Αν μερικές φορές η τέλεια εμφάνιση της λαβής σας κάνει να αγοράζετε το πινέλο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό και ότι θα δώσει θετικό αποτέλεσμα. Ορισμένα πινέλα σχεδιάζονται ακόμη και για να μειώσουν το βάρος στο χέρι.


Στο τέλος, με τακτική χρήση θα βρείτε ποια στρόγγυλα πινέλα σας ταιριάζουν καλύτερα. Η προσφορά μας είναι πολύ πλούσια ώστε να ικανοποιεί όλους τους τύπους πελατών και καλλιτεχνών. Προσπαθούμε πάντα να ανανεώσουμε την προσφορά ώστε να ανταποκριθούμε στις προτάσεις ή τις ανάγκες σας!

ODE0NThi