Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Καβαλέτα ζωγραφικής » Καβαλέτο υπαίθρου

Καβαλέτα ζωγραφικής / Καβαλέτο υπαίθρου

Για όλους τους λάτρεις της φύσης και την ζωγραφική σε ύπαιθρο. Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας στα  καταπληκτικά καβαλέτα υπαίθρου και εξοχής με τις καλύτερες τιμές σε όλη την Ελλάδα!


Price before discount 22.90 €

Total 12.60 €

νέο
discount 45 %


κανονική τιμή 31.90 €

Total 29.90 €


Ζωγραφική στο ύπαιθρο

Η ζωγραφική στο ύπαιθρο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στα τελευταία χρόνια. Συνήθως είναι πολύ ανθρώπινη επιδίωξη που προκαλεί χαρά και χαλάρωση . Πολλοί καλλιτέχνες ζωγραφικής θεωρούν την ζωγραφική αυτή σαν απόδραση από την πραγματικότητα και τη συσχετίζουν με την απόλαυσή.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει όλα για το χόμπι σας. Εσείς έχετε ένα χόμπι-εμείς σας το πραγματοποιήσουμε με τα προϊόντα μας. Αν το χόμπι σας είναι η ζωγραφική σε φύση τότε μόνο διαλέξτε από την πλούσια προσφορά μας με τα καβαλέτα εξοχής και υπαίθρου. Είναι καβαλέτα ζωγραφικής με εύκολη ρύθμιση, κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά και συχνά μαζί τους πάει και τσάντα με χώρο για άλλα εργαλεία. Έχουνε και τη βάση που εύκολα προσαρμόζεται σε κάθε έδαφος για σταθερότητα. Εμείς σας προσφέρουμε πολλούς τύπους καβαλέτων. Έχουμε το καβαλέτο Amazon κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς με υψηλή ποιότητα, επεξεργασμένο με ειδικό λάδι προστασίας. Εύκολο στην μεταφορά.

Αν δεν σας αρέσουν τα κλασικά ξύλινα καβαλέτα, τότε έχουμε για εσάς το μοναδικό καβαλέτο αλουμινίου συσκευασμένο σε πρακτική μαύρη τσάντα. Είναι πολύ πρακτικό, εύκολα ρυθμίζονται το ύψος και η θέση του καμβά και έχει ρυθμιζόμενα πόδια και χερούλι που δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής του ύψους και της θέσης του καμβά.

Και αν είστε επαγγελματίας καλλιτέχνης και θέλετε να φέρετε όλο το ατελιέ μαζί σας τότε σας προσφέρουμε το επαγγελματικό καβαλέτο ζωγραφικής υπαίθρου με κουτί. Αυτό περιλαμβάνει κουτί με δερμάτινη λαβή στο οποίο θα βρείτε και ράφια για χρώματα και μια ξύλινη παλέτα. Αυτό το καβαλέτο έχει χώρο για καμβά, χαρτί και άλλα εργαλεία για την τέχνη σας. Μεταφέρεται πανεύκολα.

Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειαστείτε για την ζωγραφική στη φύση. Μη διστάσετε να επιλέξετε το αγαπημένο σας καβαλέτο εξοχής και να πάτε στη φύση. Ανοίξτε το καβαλέτο και βάλτε την φαντασία σας στον προετοιμασμένο καμβά!

NDZjYTc2M