Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χόμπυ χρώματα » Χρώματα σπρει και ακ. μαρκαδο

Χρώματα σε σπρέι και Ακρυλικοί μαρκαδόροι


κανονική τιμή 15.49 €

Total 10.79 €

προσφορά


κανονική τιμή 11.79 €

Total 8.29 €

προσφορά


κανονική τιμή 4.09 €

Total 0.79 €

προσφορά


κανονική τιμή 6.19 €

Total 5.29 €κανονική τιμή 7.19 €

Total 5.69 €κανονική τιμή 3.69 €

Total 2.99 €

προσφορά


κανονική τιμή 5.19 €

Total 4.69 €

κανονική τιμή 4.69 €

Total 2.89 €κανονική τιμή 4.49 €

Total 2.69 €

κανονική τιμή 7.29 €

Total 2.75 €


Σπρέι χρώματα και ακρυλικοί μαρκαδόροι - το πιο εύκολο μέσο ζωγραφικής 

Αν είσαι αρχάριος και σου αρέσει η ζωγραφική και δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με τα πινέλα και τα χρώματα ζωγραφικής, τότε σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με τα χρώματα σε σπρέι και με τους ακρυλικούς μαρκαδόρους κατάλληλα για όλες τις επιφάνειες. Το κατάστημά μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα με χρώματα σε σπρέι με διαφορετικές αποχρώσεις και σετ με ακρυλικούς μαρκαδόρους για όλα τα γούστα. Διαθέτουμε χρώματα για ύφασμα και ακρυλικούς μαρκαδόρους για καμβά, ξύλο, χαρτί, γυαλί ή μέταλλο από διαφορετικές μάρκες . Η πιο γνωστή μάρκα που διαθέτει ποιοτικά χρώματα σε σπρέι είναι το MOLTOW.

Η ιστορία του MOLOTOW ™ ξεκίνησε το 1996 με την ιδέα να σχεδιαστεί το τέλειο εργαλείο για καλλιτέχνες και επαγγελματίες. Το Molotow έχει γίνει συνώνυμο για λαμπρές ιδέες και μια επανάσταση στην τεχνολογία του σπρέι παγκόσμιας κλάσης, καθιστώντας τον ηγέτη. Η τεχνολογία Molotow ™ προσφέρει μοναδικά ποιότητα προϊόντα, όπως χρώμα σε σπρέι, ακρυλικός μαρκαδόρος και άλλα που καλύπτονται όλες τις επιφάνειες. Το κατάστημα μας σας προσφέρει μεγκάλη γκάμα με σπρει χρώματος του Molotow ™ με διαφορετικές έντονες αποχρώσεις κάθως και ακρυλικοί μαρκαδόροι σετ για όλα τα γούστα.

Για τη διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας, όλα τα προϊόντα που παράγονται και παρέχονται από την Molotow ™ υπόκεινται συνεχώς σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και δοκιμασίες διαλογής. Η πολιτική μάρκας Molotow ™ έχει γίνει το σύνθημα "Η ποιότητα πληρώνει!"

YTRiYTN