Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Λαδομπογιές » Βοηθητικά μέσα λαδομπογιών

Μέσα προετοιμασίας ζωγραφικής με λαδομπογιές

Προετιμαστείτε για την ζωγραφική με λάδια αγοράζοντας υλικά από εμάς! Τα έχουμε όλα στο απόθεμα!
 

Total 2.99 €

 

Total 3.49 €
Προετοιμασία ζωγραφικής με λαδομπογιές

Τα χρώματα λαδιού είναι ένα ευέλικτο καλλιτεχνικό μέσο που μπορεί να πειραματιστεί και να εργαστεί. Δεδομένου ότι η λαδομπογιά έχει σχετικά μεγάλο χρόνο στεγνώματος δίνει την ευκαιρία σε πολλοί καλλιτέχνες να βελτιώσουν το έργο τους. Για αυτό το σκοπό χρησιμοποιούνται υλικά για προετοιμασία.
Το μυστικό για να μείνουν τα χρώματα σας και το έργο σας πιο ζωντανά είναι το μείγμα από λινέλαιο και νέφτι (3 μέρη νέφτι και 1 μέρος λινέλαιο). Κατά την διάρκεια της ζωγραφικής βάζετε το πινέλο στο μείγμα, μετά στο χρώμα και στο τέλος στο καμβά. Ανάλογα με το πάχος της επίστρωσης του χρώματος ο χρόνος στέγνωσιης είναι από 3 μέρες με μια εβδομάδα. Προσέξτε όμως αν δεν χρησιμοποιήστε νέφτι ο χρόνος στέγνωσης πάει από 3-6 μήνες. Για το αραίωμα των χρωμάτων λαδιού και το καθάρισμα των πινέλων πάρτε διαλυτικά χρώματος Δεν κιτρινίζει τα χρώματα. Δεν κιτρινίζει τα χρώματα.
Στο τέλος, μετά την ζωγραφική με λαδομπογιές είναι κάλο για προστασία να εφαρμόστε βερνίκι λαδιού στο έργο σας. Η επίστρωση με βερνίκι δίνει στην επιφάνεια μια ομοιόμορφη στιλπνότητα. Τώρα επειδή η ξήρανση των λαδομπογιών διαρκεί αρκετό καιρό είναι καλό να περιμένετε να στεγνώσει καλά το χρώμα και μετά να βάζετε το βερνίκι.

YTc2Y