Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Ακρυλικά χρώματα » Χόμπι ακρυλικά χρώματα

Ακρυλικά χρώματα για χόμπι

Διαλέξετε από την τεράστια προσφορά με ακρυλικά χρώματα που θα ταιριάζουν με το χόμπι σας!


κανονική τιμή 22.90 €

Total 20.49 €

κανονική τιμή 7.29 €

Total 2.75 €


Ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής για χόμπι, διακόσμηση και δημιουργική δημιουργία!


Όταν τα ακρυλικά χρώματα γίνονται το χόμπι σας πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό! Πάρτε νέες εμπνεύσεις και ιδέες που που προσφέρουν τις δημιουργικές μας ανάγκες. Τα χόμπι ακρυλικά χρώματα δοκιμάζουν παιχνιδιάρικα την καλλιτεχνική σας φαντασία και την μοναδική δημιουργικότητα. Είναι πολύ δημοφιλείς κυρίως σε διάφορα χόμπι και διακοσμητικές τεχνικές, όπου ο καλλιτέχνης κάνει πλήρη χρήση της δημιουργικής δημιουργίας. Εμπλουτίστε τις τεχνικές ζωγραφικής με ακρυλικά χρώματα του PENTART και δοκιμάστε κάτι νέο και πρωτότυπο καθημερινά! Αυτά τα χρώματα φέρνουν πολλή διασκέδαση και ενδιαφέρουσα δημιουργικότητα, χωρίς όρια .Έχουν άριστες ιδιότητες καλυπτικότητας, ευρεία εφαρμογή και κρεμώδη συνοχή.
Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μεταλλικά ακρυλικά χρώματα, ματ χρώματα, γυαλυτερά ή σε σπρέι. Στα τελευταία πολύ δημοφιλείς έχουν γίνει και τα νέον ή φωσφόριζε ακρυλικά χρώματα. Ιδανικά για διακόσμηση αντικειμένων από ξύλο, γύψο, κεραμικό, πέτρα, μέταλλο, πλαστικό, καμβά, φελιζόλ, χαρτί κ.α. Τα χρώματα διαφέρουν εξαρτώντας από το φως - την ήμερα είναι έντονες και στο σκοτάδι θα σας ενθουσιάσουν με τις φωσφορικές τους χρωστικές ουσίες. Το εφέ του φωσφορά φαίνεται πολύ καλά στις ανοικτές επιφάνειες.

Ας κάνουμε πραγματικότητα το χόμπι σας με τα προϊόντα μας!

NzIyYT