Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χόμπυ χρώματα » Χρώματα προσώπου

Χρώματα ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Εγγυημένη διασκέδαση με τα χρώματα προσώπου!


Η ζωγραφική στο πρόσωπο είναι πολύ διασκεδαστική και θα προκαλεί πολλά χαμόγελα. Με τα χρώματα για πρόσωπό θα κάνετε τα γενέθλια και τα καρναβάλια μοναδικά και τα παιδιά σας θα τρελαθούν. Τo χρώμα για πρόσωπο θα πάει τα παιδιά στον κόσμο παραμυθιών τουλάχιστον για λίγο. Οι ανάγκες τέχνης, όπως ξέρετε, σας βοηθούν να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο στον καμβά σας. Ωστόσο, τα χρώματα προσώπου θα σας επιτρέψουν να γίνετε μέρος του ονείρου σας.

Τα χρώματα προσώπου μας GIOTTO είναι με υψηλή ποιότητα, δερματολογικά ελεγμένα, μη τοξικά χρώματα κατασκευασμένα από αβλαβείς ουσίες και τις καλύτερες χρωστικές ουσίες. Η ζωγραφική στο προσώπο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Εφαρμόστε τα χρώματα χρησιμοποιώντας το πίενελο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Για ευκολότερη εφαρμογή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μη παραδοσιακές βαφές προσώπου με τη μορφή βαφών προσώπου.

ZmU1YWI