Σχετικά με εμάς
ErgaleiaZografikis.gr - Σχετικά με μας

.........Από το σπίτι σας, άνετα, ασφαλώς και χωρίς φόβο.

 

Εμείς είμαστε νέα, καινότομη και δημιουργική ομάδα, πλούσια με γνώση και εμπειρία στον τομέα υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Στην ηλεκτρονική αγορά λειτουργούμε με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Η έδρα της εταιρείας μας  βρίσκεται στη Σλοβακία, στην περιοχή Snina.


Μεγάλη ποικιλία προϊόντων με εγγύηση απόλυτα χαμηλότερης τιμής. Ενδιαφέρουσες προσφορές, εκπτώσεις, δημοπρασίες και πρόγραμμα πιστότητας. Η αποστολή παραγγελίων στο σπίτι με Courier.  Μέθοδοι  πληρωμής καθατέση στο λογαριασμό ή με τραπεζική μεταφορά. Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλέφωνου, e-mail, ή ηλεκτρονικού  chat. Όλα αυτά είναι σήμα της ποιότητας μας.

 

Στην αγορά σας επιχειρούμε με μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα από τους τομείς της τέχνης και της μόντας και όλα αυτά μέσω ηλεκτρονικού εμπορπίου.

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ MY HOME

 

 

www.pinakomania.gr - “Βάλτε ρούχα στους τοίχους σας” - Η έμπνευση για το σπίτι, διαμέρισμα, ή εργατικό χώρο. Πούληση πίνακων με διαγορετικά μότιβα, διαστάσεις και μέγεθη.

www.ergaleiazografikis.gr- “E-shop για καλλιτέχνες” - Συναίτερος για την τέχνη σας. Πούληση εργάλειων ζωγραφικής και καμβάδων.

Ομάδα ARTMIE, spol. s r. o.MmU3ZjUyZ