Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Αξεσουάρ ζωγραφικής

Παλέτες ζωγραφικής και άλλα αξεσουάρ ζωγραφικής


κανονική τιμή 4.09 €

Total 0.59 €

κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €

 

Total 1.59 €

κανονική τιμή 3.69 €

Total 3.75 €κανονική τιμή 47.90 €

Total 41.50 € 

Total 13.99 €
Χρειάζεστε αξεσουάρ ζωγραφικής;

Τα αξεσουάρ ζωγραφικής και τα υλικά τέχνης πρέπει να είναι παρόντα όχι μόνο σε κάθε επαγγελματικό στούντιο, αλλά και στο τραπέζι κάθε επιδιωκόμενου ζωγράφου. Είτε πρόκειται για μια παλέτα ζωγραφικής, δόχεια ανάμειξης χρωμάτων, αυτοκόλλητη ταινία , κρεμάστρα για καθαρισμό και ξήρανση πινέλων και άλλα είδη τέχνης. Στην προσφορά μας προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε όλα όσα χρειάζεστε για τη ζωγραφική σας. 

Για την ευκολία της ζωγραφικής και της καθαριότητας στο ατελιέρ σας, ένα εξαιρετικά καλό βοήθημα για τα πίνελα σας είναι η κρεμάστρα για καθαρισμό και ξύρανση πινελων. Για την ανάμειξη χρωμάτων θα βρείτε διάφορα δοχεία. Για ευκολότερη βαφή μεγάλων περιοχών σε καμβά προσφέρουμε σφουγγάρια φυσικού υλικού. Εδώ θα βρείτε και πολλά άλλα υλικά οπώς ξύλινα μόντελα σώματος, δόσεις ακρυλικών χρωμάτων και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να δημιουργήσειτε! Αρκεί να έχετε φαντάσια! 

Σας περιμένουμε με χαρά!

MDYwOTQ