Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Επικοινωνία
Επικοινωνία - artmie.gr

 

Τηλ: 211 234 0056 | Δευ - Παρ: 09:00 - 17:00 | info@ergaleiazografikis.gr

 

Χαιρόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να σας διευκολύνουμε την επιλογή των πιο συγκεκριμένων εργαλείων ζωγραφικής. Ως ηγέτης της αγοράς με τη μεγαλύτερη και ευρύτερη γκάμα εργαλείων ζωγραφικής γνωρίζουμε ότι θα χρειαστείτε τη βοήθειά μας για να επιλέξετε το σωστό υλικό.

 

Σε περίπτωση προβλημάτων - είμαστε εδώ για εσάς!

Εμπιστευθείτε μας, ο στόχος μας είναι να πάρετε τα αγαθά στη διεύθυνσή σας σωστά και χωρίς ζημιά. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να προκύψουν και μικρά προβλήματα στα οποία πάντα απαντάμε αμέσως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λύσουμε όλες τις δυσκολίες!

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών, έχετε 7 ημέρες για να επιστρέψετε τα αγαθά (από την ημέρα παραλαβής ), 14 ημέρες για να αντικαταστήσετε τα αγαθά (από την ημέρα παραλαβής τ) και 30 ημέρες για να λυθεί το παράπονο.

 

Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε; Τέλεια!

Είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους τύπους συνεργασίας. Είτε είστε επαγγελματίας ζωγράφος, ερασιτέχνης, ή μαθητής, αν νομίζετε ότι μπορούμε να βρούμε κοινό ενδιαφέρον - ενημερώστε μας! Θα χαρούμε πολύ να σας ακολουθήσουμε στα κοινωνικά δίκτυα και να συνεργαστούμε για αμοιβαίο όφελος.

 

επικοινωνία και γενικές πληροφορίες info@ergaleiazografikis.gr
παράπονα, αντικατάσταση, επιστροφή help@ergaleiazografikis.gr
μάρκετινγκ, IG, YT, FB, χορηγία social@ergaleiazografikis.gr
συνεργασία, χονδρική sales@ergaleiazografikis.gr

 

Εάν έχετε προβλήματα με την παραγγελία σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

 


ZjA1ZmYx