Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χόμπυ χρώματα » Χρώματα κεραμικής

Χρώματα για κεραμικά


προσφορά


κανονική τιμή 21.50 €

Total 17.99 €κανονική τιμή 3.79 €

Total 3.29 €
Πώς να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα για πορσελάνη και για κεραμικά !


Η ζωγραφική σε πορσελάνη μαζί με την ζωγραφική σε κεραμικά είναι γνωστή από πολύ παλιά και μαζί της δημιουργούμε καταπληκτικά αντικείμενα. Δοκιμάστε κάτι νέο και πρωτότυπο και διακοσμήστε τα παλιά σας αντικείμενα. Υπάρχουν πολλούς τρόπους για το πως να ζωγραφίζεστε σε πορσελάνη και κεραμικά και πολύ σημαντικό είναι να παρακολουθήστε ορισμένες κανόνες για να αποκτήσετε τέλεια και θαυμάσια αποτέλεσμα.

Το πρώτο και πολύ σημαντικό είναι να καθαριστείτε καλά το αντικείμενο που θα το διακοσμήσετε για να βελτιώσετε την κάλυψη των χρωμάτων στο αντικείμενο. Μετά μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη γκάμα με χρώματα κεραμικής και χρώματα πορσελάνης και από τις διαφορετικές αποχρώσεις τους. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται μαζί και δίνουν μεγάλη ελευθερία κατά την ζωγραφική και ζωντανό τόνο.

Όταν ζωγραφίζετε σε πορσελάνη και κεραμικά επίσης είναι σημαντικό να αφήσετε το αντικείμενο να στεγνώσει για 24 ώρες. Αν χρησιμοποιήσετε χρώματα που θέλουν ψήσιμο είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα που μπορούν να αντέξουν υψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν και χρώματα για πορσελάνη και χρώματα για κεραμικά που δεν θέλουν ψήσιμο, στεγνώνουν πιο γρήγορα είναι εύκολα στη χρήση και αραιώνονται με νερό.

Οι μαρκαδόροι για κεραμικά και οι μαρκαδόροι για πορσελάνης χρησιμοποιούνται σε σκληρές, καθαρές επιφάνειες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχολεία, χόμπι και όλες τις τεχνικές πορσελάνης.

NDY4Z