Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χόμπυ χρώματα

Χόμπυ Χρώματα ζωγραφικής

Ο κόσμος γύροω μας είναι γεμάτος από χρώματα. Οι χρωστικές ουσίες μας περιμένουν έξω, στη φύση σ'όλο το χρόνο, κάθε φορά που κοιτάξουμε στο παράθυρο. Δεν είναι καθόλου περιέργο που θέλουμε να μεταφέρομε κάποιο από αυτά σε γυαλί, ύφασμα ή χαρτί. Σε μας θα βρείτε μεγάλη προσφορά από χόμπι χρώματα για το αγαπημένο σας χόμπι. Μόνο πρέπει να διαλέξετε!
κανονική τιμή 29.90 €

Total 19.90 €κανονική τιμή 4.09 €

Total 0.79 €προσφορά


Χρώματα για ύφασμα σε τεράστια ποικιλία αποχρώσεων


Η ζωγραφική σε ύφασμα είναι ένας δημιουργικός τρόπος να επωφεληθείτε την αισθητική αίσθηση στο ύφασμα. Μπορείτε να την δοκιμάζετε σε μπλουζάκια, παντελόνια, μαξιλαροθήκες, μετάξι και να τα διακοσμήσετε με αμέτρητους τρόπους. Οι συσκευασίες για τα χρώματα για ύφασμα είναι διάφορες: υπάρχει χρώμα για ύφασμα σε βαζάκια, μαρκαδόροι για ύφασμα και χρώματα για ύφασμα σε σπρέι. Χρώματα σε βαζάκια είναι κατάλληλα όταν θέλετε εφαρμογή με πινέλα, οι μαρκαδόροι για ακριβείς γραμμές και τα σπρέι για εφαρμογή με στένσιλ. Τα στένσιλ μπορούν να είναι πάρα πολύ χρήσιμα, θα σας βοηθήσουν να γίνεται καλλιτέχνης αν και ποτέ πριν δεν ήσασταν καλοί. Απλά τους βάζετε στο ύφασμα και συμπληρώνετε με χρώματα σε σπρέι, ή από βαζάκι με πινέλο ή σφουγγάρι. Όλα αυτά τα χρώματα υπάρχουν σε σετ η μονωμένα. Από εσάς εξαρτάται ποια θα διαλέξετε για να εκφραστείτε την φαντασία σας σε κάθε είδος υφάσματος. Υπάρχει και ακρυλικό χρώμα για ύφασμα που αραιώνετε σε νερό και θα σας βοηθήσει να διμηουργήσετε πολλά εφέ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτή τη δημιουργία, ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Το μόνο που χρειάζεστε εκτός από τα εργαλεία είναι η επιθυμία δημιουργίας και η δημιουργικότητα.

Ζωγραφική σε γυαλί με χρώματα για γυαλί


Η ζωγραφική σε γυαλί είναι πολύ ευχάριστη τεχνική και χαλαρώνει καλά. Αυτή είναι μια απλή τεχνική αν επιλέξετε μια επίπεδη γυάλινη επιφάνεια. Τα γυάλινα κύπελλα είναι λίγο πιο δύσκολα στη ζωγραφική, αλλά με λίγο πρακτική, ο καθένας μπορεί να το κάνει. Για αυτή την τεχνική είναι απαραίτητο να αγοράσετε χρώματα για γυαλί. Στην αρχή μπορεί να δυσκολεύεστε λίγο με τα περιγράμματα για γυαλί αλλά όλα όσα απαιτούν είναι λίγη άσκηση. Σας συνιστούμε να ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας. Κατασκευάσαμε την ποιότητα και προμηθεύσαμε τις μάρκες που είναι οι πιο δημοφιλείς στους καλλιτέχνες. Τα παιδιά μπορούν επίσης να συμμετέχουν στη ζωγραφική σε γυαλί. Η ζωγραφική στο γυαλί σίγουρα θα τους βοηθήσει να μάθει κάτι νέο.

Δημιουργικά χρώματα για κεραμικά και πορσελάνη


Η ζωγραφική σε κεραμικά ή πορσελάνη είναι γνωστή αιώνες μπροστά μας. Και σωστά. Το χρώμα για πορσελάνη ή το χρώμα για κεραμικά μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα αντικείμενα. Η διακόσμηση μπορεί να είναι πάντα διαφορετική και πρωτότυπη. Μπορείτε να δοκιμάσετε και την ζωγραφική στις παραδοσιακές διακοσμήσεις. Θα σας βοηθήσουμε στη δημιουργία με τα χρώματα μας. Να ξέρετε ότι σχεδόν όλα τα χρώματα ψήνονται. Αν θέλετε να διακοσμήσετε αντικείμενα που δεν μπορούν να αντέξουν σε υψηλές θερμοκρασίες, τότε θα πρέπει να επιλέξετε χρώματα για κεραμικά που δεν χρειάζονται ψήσιμο και στεγνώνουν στον αέρα.

Ζωγραφική σε μετάξι


Στο τέλος αν σας αρέσει η ζωγραφική σε μετάξι έχουμε μεγάλη ποικιλία με χρώματα για μετάξι. Εδώ θα βρείτε διάφορες μάρκες με χρώματα για μετάξι. Τα Javana είναι υψηλής ποιότητας, έχουν όμορφα φρέσκα χρώματα και σίγουρα θα τα απολαύσουμε στη ζωγραφική. Εάν θέλετε να έχετε πάντα τα πάντα έτοιμα για ζωγραφική, τότε πάρτε ένα σετ με χρώματα για μετάξι. Σας ευχόμαστε πολλές δημιουργικές ιδέες και δημιουργική υπομονή. Η ζωγραφική σε μετάξι θα σας μαγέψει και θα χαρείτε να επιστρέψετε ξανά σε αυτήν.

NTUxNjYzYz