Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χαρτιά » μπλοκ, χαρτί, σχέδια

μπλοκ, χαρτί, σχέδια


νέο


κανονική τιμή 4.09 €

Total 3.85 €

νέο


κανονική τιμή 4.99 €

Total 4.39 €κανονική τιμή 3.59 €

Total 3.59 €

κανονική τιμή 6.69 €

Total 4.99 €

κανονική τιμή 16.49 €

Total 15.49 €κανονική τιμή 8.19 €

Total 6.99 €

κανονική τιμή 4.99 €

Total 3.99 €προσφορά


κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €κανονική τιμή 37.90 €

Total 31.90 €Τα καλύτερα μπλοκ ζωγραφικής!

Εκτός από τον καμβά ζωγραφικής, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν και το μπλοκ-χαρτί ως βάση ζωγραφικής. Για τους λάτρεις του σκίτσου και του σχεδίου, το μπλοκ ζωγραφικής αποτελεί η τέλεια λύση! Το e-shop μας έχει την μεγαλύτερη γκάμα σε μπλοκ ζωγραφικής, μπλοκ ακουαρέλας και μπλοκ σχεδίου σε διαφορετικά μεγέθη και είδη.

Αν σας αρέσει να σχεδιάζετε με ακριλικά χρώματα, σας προσφέρουμε το μπλοκ για ακρυλικά Rembrant της μάρκας Royal Talens που χαρτί κατασκευάστηκε ιδιαίτερα για επαγγελματίες. Δεν περιέχει οξιές, πράγμα που βοηθάει στο χαρτί να κρατήσει την ίδια φόρμα για χρόνια. Η επιφάνεια χαρτιού μοιάζει με καμβά. Η μάρκα αυτής έχει και καταπλικτικό μπλοκ για λαδομπογιές με εξειρετική τιμή. 
Αν οι ακουαρέλες είναι η πρώτη σας επιλογή τότε Arches σας προσφέρει μπλοκ ακουαρελάς για κάθε γούστο. Αυτό το μπλοκ με βάρος 300 g/m² κατασκευάστηκε με παραδοσιακό τρόπο 100 % από βαμβάκι και προσφέρει ομοιόμορφη απορρόφηση νερού.

Προσφέρουμε επίσης και μπλοκ σχεδίου για τέλεια έργα σχεδίασης και επίσης ένα μπλοκ χαρτιού καλλιγραφίας που θα βρεθεί σίγουρα μια θέση στον εξοπλισμό τέχνης σας.

ZTM1N