Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Introduction » Χόμπυ » Ζωγραφίες με αριθμούς » Ζωγραφική με αριθμούς Φωτο σε καμβά - ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ


        

Ζωγραφική με αριθμούς Φωτο σε καμβά - ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

ARTMIE Ζωγραφική με αριθμούς Φωτο σε καμβά

 

Availability: Στο σπίτι σου σε 11 - 15 εργάσιμες μέρες
Product no.: XONFOTO-S
Παραγωγός: ARTMIE
Διαλέξτε διάσταση Paint by Number από φωτογραφία - τετράγωνο
Total without Tax : 28.95 €
Total including Tax (24 %):
35.90 €

into the basket:
  τεμ  

Η ζωγραφική με αριθμούς είναι μια δημιουργική δραστηριότητα, η οποία θα συμπληρώσει τις στιγμές ξεκούρασης και θα τονώσει τις κρυμμένες καλλιτεχνικές κλίσεις μέσα σου. Για μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι, σας παρουσιάζουμε άλλη μια χαλαρωτική καινοτομία, που δημιουργήθηκε ακριβώς από την ιδέα σας - Ζωγραφική με αριθμούς από τη δική σας φωτογραφία. Τι ακριβώς είναι αυτό; Φανταστείτε την αγαπημένη σας φωτογραφία, η οποία περιλαμβάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα κατοικίδια, η χώρα των ονείρων σας, μια σημαντική στιγμή ζωής ή μια σκηνή από ένα μέρος όπου έχετε όμορφες αναμνήσεις. Εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο αυτό το συναίσθημα και δημιουργήστε μαζί μας ένας πίνακας ζωγραφικής. Αρκεί να μας στείλετε μια φωτογραφία και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα. Σε λίγες μέρες θα κρατάτε στα χέρια σας το πρωτότυπο σετ ζωγραφικής με αριθμούς ARTMIE με πιο αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

.

.
Σε τι διαφέρει το σετ ARTMIE από τα άλλα; ПΚαμβάς κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι, στον οποίο θα εκτυπώσουμε έναν προσχεδιασμένο χάρτη με αριθμούς από τη φωτογραφία. Ο καμβάς είναι ιταλικός με βάρος 320 g/m². Θα το εκτυπώσουμε σύμφωνα με την ιδέα σας και θα το τεντώσουμε σε ένα ποιοτικό, συμπαγές, ξύλινο τελάρο,.Ο καμβάς ARTMIE είναι ένα περήφανο προϊόν, το οποίο εκτιμάται από χιλιάδες επαγγελματίες καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να ζωγραφίσετε αυτό το αγαπημένο κομμάτι σύντομα.

.

Ζωγραφική με αριθμούς: Πώς να το κάνετε;

.

Μας ενδιαφέρει αν η ζωγραφική με αριθμούς σας χαλαρώνει και σας βοηθά να απαλλαγείτε από το άγχος ή είναι απλώς μια ρουτίνα. Γι' αυτό εφεύραμε έναν ειδικό τρόπο, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως το βάψιμο. Η εικόνα αποτελείται από έναν λευκό προετοιμασμένο καμβά, στον οποίο φαίνονται λευκά πεδία με αριθμούς. Για καθένα από αυτά παρασκευάζεται ακρυλικό χρώμα σε μπουκάλια με όγκο 5 ml. Με τη βοήθεια των συνημμένων πινέλων ζωγραφικής διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών μπορείτε να ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε. Τα χρώματα έχουν υψηλή κάλυψη και παρασκευάζονται με ιδανική πυκνότητα, χάρη στην οποία δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την αραίωση τους.

.

διαδικασία παραγγελίας πίνακα - ζωγραφική με αριθμούς από δική σας φωτογραφία είναι πολύ απλή. Τραβίξτε φώτο από το αγαπημένο σας αντικείμενο ή περιβάλλον. Η φωτογραφία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ευκρινής και με την υψηλότερη ποιότητα. Ο πίνακας θα είναι καλύτερος, εάν τα αντικείμενα της φωτογραφίας φωτίζονται όχι πολύ μακριά και ο αριθμός των αντικειμένων θα είναι στο βέλτιστο σύνολο (όχι περισσότερα από 5). Ο ίδιος κανόνας ισχύει για τη φωτογραφία από τη μέση, τότε οι λεπτομέρειες θα είναι πιο κοντινές, πιο ευκρινείς, το ίδιο και η εικόνα μετά την ζωγραφική. Εάν έχετε επιλέξει τη σωστή φωτογραφία, αφού κάνετε την παραγγελία, στείλτε μας την με email. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρετε ένα σχέδιο που ετοιμάζουν οι γραφίστες μας. Μετά την έγκριση σας θα ξεκινήσουμε την παραγωγή και το νέο σας χόμπι θα είναι σύντομα στο σπίτι σας.

.

paint by numbers

.

Το πλήρες σετ για ζωγραφική με αριθμούς ARTMIE περιέχει:

  • 100% βαμβακερό ARTMIE καμβά σε τελάρο PROFI με βάρος έως 320 g / m² και τυπωμένο σχέδιο με σημειωμένα πεδία με αριθμούς,
  • ο καμβάς τεντώνεται σε συμπαγείς ράγες αρκεύθου με στρογγυλεμένες γωνίες για να αποφευχθεί η καταστροφή του καμβά;
  • 3 πινέλα ζωγραφικής με διαφορετικά μεγέθη και πάχη μαλλιών,
  • σετ ακρυλικών χρωμάτων σε μπουκάλια (5ml),
  • ζωγραφισμένο δείγμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να χρωματίσετε σωστά τον πίνακα

artmie

*ΠΡΟΣΟΧΗ! Η κατασκευή αυτού του ειδικού πίνακα για εμάς είναι μια προσεκτική διαδικασία, στην οποία αφιερώνουμε μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας και αγάπης. Επειδή αυτό το προϊόν "ειδικά σχεδιασμένο" δεν μπορεί να κατασκευαστεί δύο φορές εξίσου, αντιμετωπίζουμε κάθε παραγγελία ξεχωριστά και προσαρμόζεται ειδικά στον πελάτη "ειδικά σχεδιασμένο". Αυτός ο ειδικός προσαρμοσμένος πίνακας είναι μοναδικός και δεν ανήκει στην τυπική προσφορά μας στην σελίδα μας. Γι 'αυτό σας ζητάμε μια υποχρεωτική πληρωμή εκ των προτέρων. Σας προειδοποιούμε, δεδομένου ότι η κατασκευή αυτή είναι μη τυπική και προσαρμοσμένη, αυτό το προϊόν δεν υπόκειται στον Νόμο για την Προστασία των Καταναλωτών αρ. 102/2014 δικαίωμα ανάκλησης της σύμβασης εντός 14 ημερών, εκτός εάν πρόκειται για τεχνικό σφάλμα.

.

*ο χρόνος παράδοσης ξεκινά από την τελική επιβεβαίωση του σχεδίου από τον καταναλωτή.

OTY0NjBmZD